Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΑΕΜ-ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 67-40 (Αντρικό)

Στους πέντε ανέμους σκόρπισε ο Πολύβιος την ομάδα της Μεσσήνης στο παιχνίδι του πρωταθλήματος .Το σαρωτικό 67-40 δείχνει την εικόνα του αγώνα όπου η ομάδα της Μεσσήνης δεν μπορεσε να αντιδράσει ποτέ .
Ο Πολύβιος αν και μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι, έχανε στην αρχη με 0-4 , τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο με 14-6 χάρη στην εκλπηκτική του άμυνα.Η συνέχεια ήταν ανάλογη και με την πάροδο του χρόνου η διαφορά μεγάλωνε όλο και περισσότερο .
Παρόλο που ο βασικός πλει μεικερ του Πολυβίου ,Φραγκόγιαννης ,τραυματίστηκε ύστερα από σκληρό φάουλ του Σπανουδάκης από το δεύτερο δεκάλεπτο και πάλι δεν σταμάτησε η ομάδα του Πολύβιου να αυξάνει την διαφορά.
Τα νεύρα στον πάγκο της φιλοξενούμενης ήταν πολλά. Στο τρίτο δεκάλεπτο υπήρχε διαπληκτισμός του Περσόπουλο με τον προπονητή με τον πρώτο να αποχωρεί από το γήπεδο.
Σε κάποια στιγμή η κατάσταση πήγε να ξεφύγει εντελώς όταν μετά το σφύριγμα του πέμπτου φάουλ του πάικτη της Μεσσήνης Στυλιανόπουλου , αυτός χτύπησε τον διατητή , όπως γράφει και το φύλλο αγώνος , και του κρατήθηκε το δελτίο.
Από την ομάδα του Πολύβιου ξεχώρισαν οι Μιχαλόπουλος με 29 ο οποίος έκανε πάρτυ κάτω από το καλάθι της Μεσσήνης και οι μικροί Τζιούβελης και Κούτρης 16 και 15 χρονών αντίστοιχα , που παρόλο το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων άντεξαν στην πίεση.
Από τους φιλοξενούμενος καλύτεροι ήταν οι Στυλιανόπουλος με 17 και Βαρβαρίγος με 10.
Τα δεκάλεπτα 14-6,30-16,41-22,67-40
ΑΕΜ(Τσατσουλής) : Φραγκόγιαννης 2 , Κούτρης 7 (1) , Σιούντρης 2 ,Στράγκας 6 , Τρυφωνόπουλος 2, Δαλάτσης , Τζιούβελης 14 (1) ,Νικολόπουλος , Τσίρμπας 3
(1) , Μιχαλόπουλος 29 , Μάρκος 2
ΜΕΣΣΗΝΗ (Διαμαντάκος): Τσερπές , Γεωργακόπουλος 1 , Περσόπουλος 5 (1) ,Μέμμος , Βαρβαρίγος 10 , Σπανουδάκης 5 , Στυλιανόπουλος 17 , Κουτιβάς , Φιλόπουλος 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: